Penny Market

Penny Market

Penny – Stie ce ne place

Reteaua de magazine Penny Market este in plina expansiune, atat in Romania, cat si in celelalte tari europene in care activam.

Conceptul Penny Market a fost introdus pe piata romaneasca inca din 2005. De atunci, ne-am dezvoltat cu succes, adaugand in fiecare an noi magazine pe harta Romaniei, precum si noi produse in portofoliu.

In timp, am devenit unul dintre cei mai active retailer locali, reteaua noastra numarand in prezent 151 de magazine, la care se adauga permanent unitati noi, in aproape toate judetele din Romania.

La nivel european, reteaua Penny Market Numara la sfarsitul anului 2012, 3561 de magazine, realizand o cifra de afaceri de 10,7 miliarde Euro.

Magazinele Penny Market au o suprafaţă de circa 750 mp şi un sortiment de aproximativ 2000 de articole: alimente de bază, băuturi, detergenţi, produse proaspete şi congelate, legume, fructe şi non-food. 

Sortimentul permanent este completat de ofertele promotionale disponibile in cantitati limitate. Acestea sunt valabile o saptamana si se regasesc in pliantul actual. 

Fiind o retea de tip discount, Penny Market se bucura de o pozitie privilegiata pe piata autohtona. Sortimentul atractiv este atent selectionat, in functie de preferintele clientilor nostri.

Portofoliul cupride produse romanesti de calitate, branduri international consecrate si produse marca proprie care beneficiazaa de un excelent raport calitate-pret.